5 tendințe pe care fiecare bucătărie modernă trebuie să le respecte în 2018!

05
Jan

Odată cu noul an apar și noi gânduri de a renova, reîmprospăta și redecora spațiile noastre de locuit. Descoperiți cele 5 tendințe în materie de mobilă și amenajare de bucătării, care vor excela, la propriu, în 2018.

Odată cu noul an apar și noi gânduri de a renova, reîmprospăta și redecora spațiile noastre de locuit. Și de unde să începem, dacă nu din inima casei - bucătăria?! Descoperiți cele 5 tendințe în materie de mobilă și amenajare de bucătării, care vor excela, la propriu, în 2018.yes

Albastru și verde

În 2018, bucătăriile se inspiră din valurile oceanului. Verdele și albastrul sunt recomandate pentru dulapurile din bucătărie, completând armonios petele de lemn. Pasionații de aceste nuanțe nu vor da greș, dacă vor opta pentru un design monocrom. Deci, nu există prea mult albastru sau verde!

Violetul absolut

Ultra violetul a fost declarat culoarea anului de către Pantone, fapt ce a început să se simtă deja în designul interior. Specialiștii au afirmat că această nuanță îndrăzneață poate fi folosită din abundență în bucătărie. Ultra violetul este întruchiparea luxului și a aleganței.

Blaturi în nuanțe închise

Blaturile de bucătărie în culori închise, profunde, sunt la ordinea zilei. La ultimile expoziții de profil, proprietarii de locuințe au fost intrigați de plăcile de ardezie negre, în nuanțe de verde închis și cele în diverse nuanțe arămii. Pentru a satisface doleanțele vizitatorilor, designerii au proiectat versiunea de ardezie pentru blaturile de bucătărie, cu același detaliu natural, dar combinat cu interesul sporit pentru piatra neagră dramatică. Așadar, bazaltul este rezultatul și vedeta anului 2018.

Finisaje Mix&Match

Zilele bucătăriilor monocromatice au rămas cu mult în urmă. Acest an este despre mixarea și combinarea culorilor. De exemplu, zugrăveala și dulapurile inferioare în nuanțe închise de cărbune, iar dulapurile superioare și tavanul în tonuri alb-cream este o combinație din ce în ce mai răspândită.

Contraste din marmură

La mare căutare acum este și marmura dramatică. Blaturile din marmură cu contraste îndrăznețe sunt perfecte în combinație cu lemnul, pentru mai multă dramă. Această tendință este de urmărit, cu siguranță va face furori în 2018.