Despre noi

Compania WIZA

Compania WIZA activează pe piaţa moldovenească din anul 1997. În acest timp am parcurs drumul de la o mică întreprindere de import a mobilei de bucătărie pînă la o mare companie producătoare, care ocupă cu încredere poziţia de lider pe piaţa mobiliară. La momentul actual activitatea companiei se concentrează asupra producţiei garniturei de bucătărie sub marca Wiza, pe care le puteţi procura în magazinele noastre.  

Productivitate înaltă

Comenzile mari de serie şi individuale se îndeplinesc operativ şi calitativ, graţie automatizării înalte de fabricare şi a organizării corecte a procesului tehnologic.Capacitatea de producție a fabricii permite fabricarea a 500 - 700 seturi a cîte 2.60m fiecare și a 50 - 70 bucătării efectuate la comandă sub orice proiect.Capacitățile de producție a fabricii pot crește datorită activării în doua schimburi,ce permite dublarea capacităților de producție.

Calitate

În activele companiei se numără un propriu depozit industrial complex, dotat cu echipament modern a celor mai importanţi producători europeni. Noi utilizăm numai materiale a celor mai renumite  brand-uri:Kronopol, FGV, Kronospan,GTV.Datorită experieței de 20 ani în producerea garniturii de bucătărie,calitatea este adusă la un nivel înnalt datorită experimentării  noilor metode de prelucrare a PAL-ului,MDF-ului,Furnirului,și implementarea celei mai bune metode în procesul de lucru.

Preț optimal

Graţie tehnologiilor moderne, a echipamentului puternic, şi a contactului direct cu furnizorii reuşim să menţinem costul producţiei la un preţ minim deja mulţi ani, respectînd principiul raportului ideal de preţ-calitate. Iar varietatea de modele de la clasa econom pînă la clasa lux oferă posibilitatea alegerii bucătăriei după orice categorie de preţ. Toţi factorii menţionaţi servesc drept garanţie partenerilor şi a colaborării pe termen lung cu clienţii.