Bucatariile noastre...

Rezolva problemele de depozitare cu o bucatarie lucrata STAS.  MDF-ul este un produs derivat din lemn și cu toate că nu este lemnul masiv pe care-l iubim cu toții, merită și el atenția noastră. Mobilierul din MDF vopsit sau este elegant, stabil și de inalta calitate.

Atunci cand amenajam bucataria dorim sa cream un decor intim si confortabil, in care sa ne bucuram de compania familiei si prietenilor. Fiind locul unde ne incepem ziua, savurand o cafea, si cea in care o incheiem, bucurandu-ne de o cina delicioasa, alegerea mobilierului este, astfel, esentiala pentru ca da tonul intregii incaperi.

Bucataria trebuie sa fie practica, confortabila, luminoasa si sa iti ofere posibilitatea de a te misca in voie. Cand alegem mobilierul de bucatarie trebuie sa avem in vedere o multime de aspecte, de la felul in care arata, la potrivirea pe spatiul de care dispunem, cat si la materiale care sa reziste la umiditate crescuta si la diverse pete, inevitabile in aceasta incapere. Cel mai important factor pe care trebuie sa-l avem in vedere atunci cand cumparam o mobila de bucatarie noua este spatiul pe care il avem la dispozitie. In majoritatea apartamentelor de bloc, bucatariile sunt mici, asa incat mobilierul pe care il alegem trebuie sa fie practic, incapator, dar si de mici dimensiuni.

Spatiul restrans poate reprezenta o provocare pentru ca trebuie sa tinem cont atat de functionalitate cat si de estetica, iar o mobila de dimensiuni reduse, cu linii simple si compartimentata cat mai eficient, ne va ajuta sa echilibram cele doua aspecte.

Bucataria Modulara contribuie la amenajarea eficienta si moderna a bucatariei tale si iti permite sa pastrezi un stil aerisit. Bucataria la comanda din MDF vopsit este dotata cu multiple spatii de depozitare, toate inchise cu usi din MDF vopsit pentru a mentine un aspect curat si ordonat. Fiind confectionata din PAL, un material tratat chimic, este rezistenta la umezeala si are un pret accessibil.

Combinatia cromatica contrastanta, faciliteaza integrarea acestui mobilier in orice tip de decor.

Caracteristicile fatadelor vopsite

 • Nu absorb mirosuri și umezeală;
 • Sunt rezistente la temperaturi ridicate, ușor rezistă la vecinătatea cu aragazuri;
 • Rezistente la razele directe a soarelui, cea ce permite mobilei mulți ani la rând să-și păstreze culoarea vie și saturată;
 • Rezistente la agenți chimici: suprafețele acoperite cu vopsele acrilice nu se tem de contact cu apa, ceaiul, cafeaua, grasimea și contact îndelungat cu diluanți.

Componentele bucatariilor noastre

Grilă

Element specific bucătăriilor italiene, grila este un element decorativ dar in acelasi timp si un element de ventilare a corpurilor. Grilele sunt vopsite si pot avea forma dreaptă sau curbată.

Fronturi

Pentru fronturile bucătăriilor vopsite se folosește MDF cu grosimea de 19 mm, folosind peste 3000 de nuanțe de culori si mai multe tipuri de frezare va putem oferi bucataria in mai multe stiluri: vintage, clasic sau modern.

Pistoane

Pistoanele (telescop) de ridicare a fronturilor sunt pe gaz cu fucția free stop deschid și închid ușile foarte lent indiferent de mărimea și greutatea acestora.

Sertare

Sertarele sunt dotate cu mecanismele si ghidajele companiei germane Hettich cu funcția de damper (închidere lentă), sunt testate pentru 100 000 de deschideri.

Înălțător blat sau
Plinta antistrop

Plinta este o producție italiană fiind în aceeași culoare cu blatul. Plinta este un element foarte important în bucătărie, care împiedică scurgerea apei după dulapuri.

Picioare

Picioare reglabile din plastic, de la 100mm până la 130 mm.

Mânere

Peste 40 de tipuri de mânere, clasice, moderne, metalice, metalice cu inserție ceramica, în nuanțe diferite.

Iluminare

Pentru iluminarea mobilierului de bucătărie se folosesc sisteme de iluminat cu LED incorporabile, fiind controlate prin telecomandă.

Corpurile bucătăriei

Calitate a canturilor si joncțiuni ideale (cant ABC 0,55-0,6 MM)

Cornișa

Cornișele sunt produse în Italia. Ornamentate apoi vopsite în culoarea bucătăriei.

Vitralii

O gamă foarte variată a gemurilor decorative. Sunt obținute în urmă sablării cu polimer aplicat.

Ridicarea fronturilor

Mecanism Kesebohmer (Germania) soft close cu funcția de damper.

Balamale

Balamale de calitate înaltă a companiei germane Hettich, cu mecanism de închidere lentă. La dulapurile cu scurgător de vase folosim balamale cu deschidere de 105-120 grade.

Picurător / Scurgător vase

Picurător din oțel inoxidabil pentru corpurile de sus.
Uscător retractabil la fel din oțel pe ghidaj cu închidere lentă

Blat termo si hidrorezistent

Blat-ul este din rumeguș presat cu finisaj termorezistent, grosimea de 38 mm, marca a companiei elvețiene de prelucrare a lemnului Kronospan.

Agățători pentru corpuri suspendate

Corpurile suspendate se fixează cu ajutorul acestor sisteme reglabile care au încărcarea admisibila de 120 kg.

Cum iti comanzi bucataria direct la tine acasa?

 1. Ne trimiti desenul, planul, schema sau fotografia cu mărimile bucatariei și ce model de mobilă iti doresti.

 2. Managerii vor calcula costul aproximativ al bucătăriei si te vor contacta in cel mai scurt timp pentru a ne intalni.

 3. Efectuam măsurătorile, ascultam doleanțele, sugeram și propunem variantele cele mai bune.

 4. Cream modelul 3D si il trimitem prin poștă, email sau whatsapp.

 5. După dorința ta putem schimba culoarea fațadelor, blaturilor ș.a.m.d. din modelul 3D.

 6. Vii în magazin pentru alegerea mânerelor, vitraliilor, blatului de masă și a altor accesorii.

 7. Achiti avansul de 70 % din cost înainte de începutul producerii, cealaltă parte de 30 % din cost o achiti înainte de primirea bucătăriei.

Comanda bucataria visata...

Compania Wiza lucrează pe piața din Moldova din anul 1997. În prezent activitatea companiei este axată pe producerea seturilor de bucătărie sub marca comercială Wiza, care pot fi procurate în magazinele reprezentanților noștri.