Bucatariile noastre...

Atunci cand amenajam bucataria dorim sa cream un decor intim si confortabil, in care sa ne bucuram de compania familiei si a prietenilor. Fiind locul unde ne incepem ziua, savurand o cafea, si cea in care o incheiem, bucurandu-ne de o cina delicioasa, alegerea mobilierului este, astfel, esentiala pentru ca da tonul intregii incaperi.

Cu noile modele de bucătării modulare Wiza te poți bucura de mai mult spațiu și organizare perfectă. Bucătăriile modulare sunt alegerile cele mai bune  atunci când renovezi complet bucătăria, cu un efort minim de instalare, acesta fiind unul dintre avantajele importante pe care le are. De asemenea, designul modular asigură o varietate mare de combinatii potrivit stilului tău de viață!

Bucataria trebuie sa fie practica, confortabila, luminoasa si sa iti ofere posibilitatea de a te misca in voie. Cand alegem mobilierul de bucatarie trebuie sa avem in vedere o multime de aspecte, de la felul in care arata, la potrivirea pe spatiul de care dispunem, cat si la materiale care sa reziste la umiditate crescuta si la diverse pete, inevitabile in aceasta incapere. Cel mai important factor pe care trebuie sa-l avem in vedere atunci cand cumparam o mobila de bucatarie noua este spatiul pe care il avem la dispozitie. In majoritatea apartamentelor de bloc, bucatariile sunt mici, asa incat mobilierul pe care il alegem trebuie sa fie practic, incapator, dar si de mici dimensiuni.

Spatiul restrans poate reprezenta o provocare pentru ca trebuie sa tinem cont atat de functionalitate cat si de estetica, iar o mobila de dimensiuni reduse, cu linii simple si compartimentata cat mai eficient, ne va ajuta sa echilibram cele doua aspecte.

Bucătăria ta va avea un spirit aerisit și modern. MDF înfoliat cu elemente de cea mai bună calitate, iar raportul calitate-preț este unul foarte bun. 

Caracteristicile fronturilor infoliate

 • Cost redus;
 • Varietate de culori;
 • Confecționare volumetrica  si curbe fara cant;
 • Rezistență la apariția petelor;
 • Rezistență la decolorare;

Componentele bucatariilor noastre

Grilă

Element specific bucătăriilor italiene, grila este un element decorativ dar in acelasi timp si un element de ventilare a corpurilor. Grilele sunt vopsite si pot avea forma dreaptă sau curbată.

Fronturi

Marginile fronturilor din MDF (16 mm) pot fi rotunjite,eliminând astfel aplicarea canturilor. Datorită tehnologiei pe care o folosim prin ambutisare la cald a peliculei PVC, va putem oferi fronturi atât drepte cât și frezate.

Pistoane

Pistoanele (telescop) de ridicare a fronturilor sunt pe gaz cu fucția free stop deschid și închid ușile foarte lent indiferent de mărimea și greutatea acestora.

Sertare

Sertarele sunt dotate cu mecanismele și ghidajele companieie Italiene FGV cu funcția de damper (închidere lentă).

Înălțător blat sau
Plinta antistrop

Plinta este o producție italiană fiind în aceeași culoare cu blatul. Plinta este un element foarte important în bucătărie, care împiedică scurgerea apei după dulapuri.

Picioare

Picioare reglabile din plastic, de la 100mm până la 130 mm.

Mânere

Gamă variată de mânere, clasice si moderne, metalice, metalice cu inserție ceramică.

Corpurile bucătăriei

Corpurile sunt confecționate din PAL melaminat (16 mm) Kronospan. În care sunt aplicate pe secțiunile vizibile cant ABC 0,55-0,6 MM.

Cornișa

Cornișele sunt produse în Italia. Ornamentate apoi înfoliate în culoarea bucătăriei.

Vitralii

O gamă foarte variată a gemurilor decorative. Sunt obținute în urmă sablării cu polimer aplicat.

Ridicarea fronturilor

Mecanism Kesebohmer (Germania) soft close cu funcția de damper.

Balamale

Balamale de calitate înaltă cu mecanism de închidere lentă.

Picurător / Scurgător vase

Picurătorul este acoperit cu vopsea specială de protecție care include o tavă de palstic pentru scurgerea apei.

Blat

Blat-ul este din rumeguș presat cu finisaj termorezistent ,cu grosimea de 38 mm. Marcă a companiei elvețiene de prelucrare a lemnului Kronospan.

Cum iti comanzi bucataria direct la tine acasa?

 1. Ne trimiti desenul, planul, schema sau fotografia cu mărimile bucatariei și ce model de mobilă iti doresti.

 2. Managerii vor calcula costul aproximativ al bucătăriei si te vor contacta in cel mai scurt timp pentru a ne intalni.

 3. Efectuam măsurătorile, ascultam doleanțele, sugeram și propunem variantele cele mai bune.

 4. Cream modelul 3D si il trimitem prin poștă, email sau whatsapp.

 5. După dorința ta putem schimba culoarea fațadelor, blaturilor ș.a.m.d. din modelul 3D.

 6. Vii în magazin pentru alegerea mânerelor, vitraliilor, blatului de masă și a altor accesorii.

 7. Achiti avansul de 50% din cost înainte de începutul producerii, cealaltă parte de 50 % din cost o achiti înainte de primirea bucătăriei.

Comanda bucataria visata...

Compania Wiza lucrează pe piața din Moldova din anul 1997. În prezent activitatea companiei este axată pe producerea seturilor de bucătărie sub marca comercială Wiza, care pot fi procurate în magazinele reprezentanților noștri.