fbpx

Despre noi

Compania Wiza, lider pe piața mobilei din Moldova încă din 1997, și-a extins activitatea și în București, deschizând două showroom-uri pentru a satisface nevoile clienților din România. Ne-am specializat în producerea de mobilier de înaltă calitate la comandă, adaptat nevoilor și gusturilor fiecărui client.

Cu o experiență bogată în domeniu, Wiza oferă soluții personalizate pentru diverse încăperi și scopuri, precum bucătării modulare, dressinguri, livinguri, holuri, birouri, băi și diverse alte tipuri de mobilier. Ne mândrim cu o echipă de 126 de experți și un istoric impresionant de peste 18.400 de locuințe mobilate.

Pentru clienții din București, ne axăm pe producerea de mobilă la comandă, acordând o atenție deosebită bucătăriilor. Cuvintele cheie "mobila bucătărie la comandă" și "mobila la comandă București" reflectă angajamentul nostru de a furniza soluții personalizate, de înaltă calitate și accesibile pentru clienții noștri.

La Wiza, ne mândrim cu calitatea superioară a produselor noastre, oferind o garanție de 36 de luni pentru toate produsele realizate. Utilizăm materiale de la branduri renumite precum Kronopol, FGV, Kronospan, Swiss Krono, Hettich, Kessembohmer și Rejs, asigurând astfel durabilitate și rezistență în timp.

Alegeți Wiza pentru mobilă la comandă în București și beneficiați de expertiza și profesionalismul echipei noastre pentru a transforma casa sau biroul într-un spațiu armonios și funcțional, care să reflecte stilul și personalitatea dumneavoastră.

TOP