Despre noi
Despre noi

Despre wiza

Compania Wiza lucrează pe piața din Moldova din anul 1997. În prezent activitatea companiei este axată pe producerea seturilor de bucătărie sub marca comercială Wiza, care pot fi procurate în magazinele reprezentanților noștri.

Calitatea bucătăriilor Wiza se determină, în primul rând, prin atitudinea personalului de lucru care își iubeste lucrul și profesionalismul acumulat. Noi facem mobilă cu adevărat bună, care poate satisface cerințile chiar și celor mai exigenți clienți.

Productivitate inalta

Comenzile mari de serie şi individuale se îndeplinesc operativ şi calitativ, graţie automatizării înalte de fabricare şi a organizării corecte a procesului tehnologic.Capacitatea de producție a fabricii permite fabricarea a 500 – 700 seturi a cîte 2.60m fiecare și a 50 – 70 bucătării efectuate la comandă sub orice proiect.Capacitățile de producție a fabricii pot crește datorită activării în doua schimburi,ce permite dublarea capacităților de producție.

Calitate

În activele companiei se numără un propriu depozit industrial complex, dotat cu echipament modern a celor mai importanţi producători europeni. Noi utilizăm numai materiale a celor mai renumite  brand-uri:Kronopol, FGV, Kronospan, Swiss Krono, Hettich, Kessembohmer, Rejs.Datorită experieței de 20 ani în producerea garniturii de bucătărie,calitatea este adusă la un nivel înnalt datorită experimentării  noilor metode de prelucrare a PAL-ului,MDF-ului,Furnirului,și implementarea celei mai bune metode în procesul de lucru.

Pret Optim

Graţie tehnologiilor moderne, a echipamentului puternic, şi a contactului direct cu furnizorii reuşim să menţinem costul producţiei la un preţ minim deja mulţi ani, respectînd principiul raportului ideal de preţ-calitate. Iar varietatea de modele de la clasa econom pînă la clasa lux oferă posibilitatea alegerii bucătăriei după orice categorie de preţ. Toţi factorii menţionaţi servesc drept garanţie partenerilor şi a colaborării pe termen lung cu clienţii.

Cum iti comanzi bucataria direct la tine acasa?

  1. Ne trimiti desenul, planul, schema sau fotografia cu mărimile bucatariei și ce model de mobilă iti doresti.

  2. Managerii vor calcula costul aproximativ al bucătăriei si te vor contacta in cel mai scurt timp pentru a ne intalni.

  3. Efectuam măsurătorile, ascultam doleanțele, sugeram și propunem variantele cele mai bune.

  4. Cream modelul 3D si il trimitem prin poștă, email sau whatsapp.

  5. După dorința ta putem schimba culoarea fațadelor, blaturilor ș.a.m.d. din modelul 3D.

  6. Vii în magazin pentru alegerea mânerelor, vitraliilor, blatului de masă și a altor accesorii.

  7. Achiti avansul de 50 % din cost înainte de începutul producerii, cealaltă parte de 50 % din cost o achiti înainte de primirea bucătăriei.

Comanda bucataria visata...

Compania Wiza lucrează pe piața din Moldova din anul 1997. În prezent activitatea companiei este axată pe producerea seturilor de bucătărie sub marca comercială Wiza, care pot fi procurate în magazinele reprezentanților noștri.