Termeni si conditii

În funcție de specificul afacerii tale și de natura serviciilor oferite, termenii și condițiile pot varia. Pe baza informațiilor pe care le-ai furnizat, am pregătit o schiță a termenilor și condițiilor pentru site-ul tău de prezentare mobila la comanda din București.

Termeni și condiții

Bun venit pe site-ul SC MOLD MOB IMPORT SRL. Acest site are rolul de a furniza informații cu privire la serviciile noastre și de a oferi o platformă de contact pentru produsele noastre de mobilă la comandă.

Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții înainte de a utiliza acest site. Utilizarea site-ului implică acceptul dumneavoastră implicit cu privire la acești termeni și condiții.

Descrierea serviciilor și produselor oferite
SC MOLD MOB IMPORT SRL oferă servicii de mobilă la comandă. Acest site are rolul de a prezenta serviciile și produsele noastre și de a oferi o platformă de contact pentru clienți.

Modalitatea de utilizare a site-ului
Utilizarea acestui site este gratuită și nu implică înregistrarea sau crearea unui cont. Pentru a intra în contact cu noi, vă rugăm să sunați la numerele de telefon afișate pe site sau să completați formularul de contact disponibil pe site.

Politica de confidențialitate și protecția datelor cu caracter personal
SC MOLD MOB IMPORT SRL se angajează să respecte confidențialitatea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor săi. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Politica de confidențialitate a SC MOLD MOB IMPORT SRL.

Procedura de comandă și prețuri
Comenzile pentru mobilă la comandă se pot face numai prin intermediul showroom-urilor noastre din București. Pentru a plasa o comandă, clienții trebuie să viziteze unul dintre showroom-urile noastre și să discute cu specialiștii noștri. Prețurile se stabilesc ulterior după ce se vede proiectul și se iau masuratori.

Livrare
Nu se face livrare online. Mobilierul poate fi ridicat de către clienți sau livrat la adresa indicată de client. Detalii referitoare la livrare vor fi comunicate direct cu clientul.

Proprietatea intelectuală
Toate imaginile și conținutul de pe site-ul nostru sunt proprietatea intelectuală a SC MOLD MOB IMPORT SRL și nu pot fi utilizate fără permisiunea prealabilă și scrisă a SC MOLD MOB IMPORT SRL.

Garanția
SC MOLD MOB IMPORT SRL oferă o garanție de 36 de luni pentru toate produsele sale de mobilă la comandă.

Forța majoră

In cazul unor evenimente imprevizibile sau catastrofale care sunt dincolo de controlul nostru, cum ar fi incendii, inundații, cutremure sau alte dezastre naturale, nu vom fi considerați responsabili pentru întârzieri sau neexecutarea obligațiilor noastre contractuale. Vom face eforturi rezonabile pentru a remedia situația în cel mai scurt timp posibil.

  1. Jurisdicția și procedura de soluționare a litigiilor

Orice litigiu între SC MOLD MOB IMPORT SRL și clienții săi va fi soluționat prin intermediul instanțelor românești competente, în raza municipiului București. Înainte de a lua măsuri juridice, clienții sunt încurajați să încerce să rezolve orice neînțelegere prin intermediul serviciului nostru de relații cu clienții. În cazul în care nu se poate ajunge la o soluție amiabilă, clienții pot contacta Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) sau putem fi solicitați să participăm la o procedură de soluționare alternativă a litigiilor (SOL).

Mulțumim pentru utilizarea site-ului nostru și vă dorim o experiență plăcută!